Wooden Camera Universal Ultra Arm with Combo 1/4-20 & 3/8-16 (5")

Tento produkt už není v naší nabídce. Vyberte se prosím z alternativ níže.
Popis produktu

Popis produktu

Univerzální rameno Ultra Arm v2 (Combo 1/4-20 a 3/8-16) je kloubové rameno s univerzálními vyměnitelnými knoflíky 1/4-20 a 3/8-16 s protiskluzovými gumovými podložkami na obou koncích a středovou dvojitou kulovou svorkou. Součástí balení jsou také čtyři polohovací kolíky - umístěné v základně ramene Ultra Arm - které lze instalovat v obou variantách pro zařízení kompatibilní s držákem příslušenství SmallHD nebo ARRI. K dispozici v provedení Mini Monitor Mount, v délkách 3", 5" a 8".

Nyní s větším kloubem! Aktualizovaná konstrukce univerzálního ramene Ultra Arm v2 (Combo 1/4-20 a 3/8-16) se může pohybovat ve 3 rovinách, což mu dává větší rozsah pohybu a prostor pro další příslušenství.

Součásti ramene Ultra Arm jsou vyměnitelné, takže toto rameno můžete používat ve spojení s dalšími možnostmi, které vyrábíme, jako jsou 3/8-16, svorka NATO, Hot Shoe a Super Clamp. Můžete také přidat středový prodlužovací díl a druhou dvojitou kulovou svorku! Kompatibilní je i mnoho stávajících 25mm kulových systémů třetích stran.

Snadná výměna z ¼-20 Ultra Ball Knob na ⅜-16 Ultra Ball Knob stisknutím mosazného kolíku a vysunutím. Součástí základny ramene Ultra jsou čtyři polohovací kolíky, které lze instalovat v rozteči SmallHD nebo ARRI Standard pro bezpečné upevnění příslušenství.

Skvěle se hodí k připevnění LCD displejů, světel, zvukových záznamníků a mnoha dalších zařízení!

Specifikace: Vnitřní a vnější strana:
Hmotnost: 136 g (0,3 lbs)
Rozměry: 25.4 x 76,2 x 127 mm (1 x 3 x 5 palců)

Parametry

Parametry

Výrobce: Wooden Camera
Kategorie: Různé