Wooden camera - Unifield VCT Wedge Plate

Unified VCT Wedge Plate je standardní zařízení Sony VCT-14, které se připojuje ke spodní části všech základních desek Unified. Náš speciální tvar holubičího ocasu ARRI se sníženou výškou umožňuje rychlou instalaci a správné vyvážení každé kamerové soupravy Unified přes rameno. Bezpečnostní kolík a zarážkové šrouby na koncích zabraňují náhodnému vyjmutí. Rozety…

Více informací

14 590 Kč s DPH 12 058 Kč bez DPH
-+
Osobní odběr do 90 minut
Odešleme: dnes
Skladem 1 ks
Praha 1 ks
Popis produktu

Popis produktu

Unified VCT Wedge Plate je standardní zařízení Sony VCT-14, které se připojuje ke spodní části všech základních desek Unified. Náš speciální tvar holubičího ocasu ARRI se sníženou výškou umožňuje rychlou instalaci a správné vyvážení každé kamerové soupravy Unified přes rameno. Bezpečnostní kolík a zarážkové šrouby na koncích zabraňují náhodnému vyjmutí. Rozety se závitem M6 standardu ARRI se nacházejí na každé straně a lze je kombinovat s našimi rozetovými stojany a rozetovými rameny pro rychlou konfiguraci z ruky. Přítomny jsou také otvory se závitem 1/4-20 a standardní držáky příslušenství ARRI (otvor se závitem 3/8-16 s přilehlými polohovacími kolíky). Na zadní straně klínového talíře je přítomen knoflík, který lze po instalaci na stativovou desku VCT-14 utáhnout, aby se zabránilo případnému viklání.

Na horní straně uprostřed je rovněž přítomna drážka na klíč pro případy, kdy budete potřebovat připevnit klínové desky přímo ke spodní části fotoaparátu pomocí přiložených nízkoprofilových šroubů 1/4-20 a 3/8-16.

Součástí balení:
(2) nízkoprofilové šrouby 1/4-20
(2) nízkoprofilové šrouby 3/8-16

Technické údaje: - Vnitřní rámeček pro upevnění rámečku s podstavcem pro upevnění rámečku
Hmotnost: 610 g (1,3 lbs)
Rozměry: 50.8 x 101,6 x 254 mm (2 x 4 x 10 palců)

Parametry

Parametry

Výrobce: Wooden Camera
Kategorie: Destičky pod kameru