Wooden Camera Unified Baseplate (Sony FX9, FS7, Canon C300 Mk. II)

Unifikovaná základová deska (Sony FX9, FS7, FS7mkII, Canon C100mkII, C300mkII, C100, C300, C500) je rychloupínací základová deska, která poskytuje lehkou 15mm podpěru tyče ve správné výšce objektivu. tyče o průměru 15 mm procházejí zepředu dozadu a mají dva zajišťovací šrouby s palcem na každé straně. Základní deska se rychle uvolňuje dvěma způsoby, což dává…

Více informací

14 690 Kč s DPH 12 140 Kč bez DPH
-+
Osobní odběr do 90 minut
Odešleme: dnes
Skladem 1 ks
Praha 1 ks
Popis produktu

Popis produktu

Unifikovaná základová deska (Sony FX9, FS7, FS7mkII, Canon C100mkII, C300mkII, C100, C300, C500) je rychloupínací základová deska, která poskytuje lehkou 15mm podpěru tyče ve správné výšce objektivu. tyče o průměru 15 mm procházejí zepředu dozadu a mají dva zajišťovací šrouby s palcem na každé straně. Základní deska se rychle uvolňuje dvěma způsoby, což dává uživateli možnost vzít si lehké 15mm tyče nebo je ponechat.

Chcete-li vyjmout fotoaparát a ponechat 15mm tyče LW, odjistěte pravý boční šroub s palcem, posuňte fotoaparát o krátkou vzdálenost dozadu a zvedněte jej přímo nahoru. Holubí ocas připevněný ke spodní části kamery má tvar švýcarského standardu ARCA, který lze integrovat s mnoha produkty třetích stran. Kromě toho jsou na spodní straně otvory se závitem 1/4-20 pro případné připevnění ke kardanovým stabilizátorům nebo stativovým deskám. Na tomto horním holubím ocasu je také svislý otvor pro 15mm tyč, který lze použít k podepření patky adaptéru objektivu přímo před tělem fotoaparátu. Příkladem může být Sony FS7 s použitím adaptéru Metabones Canon EF. Horní holubí ocas by se umístil vertikálním 15mm otvorem pro tyč dopředu a do podpěrné patky Metabones by se nainstalovala a našroubovala sada Unified Lens Adapter Support Kit.

Spodní část základové desky se skládá z dolního rychlého holubího ocasu, který má otvory se závitem 1/4-20 a 3/8-16 pro upevnění na stativovou desku nebo standardní můstkovou desku ARRI, jako je Unified Bridgeplate (19 mm) nebo Unified Bridgeplate (15 mm Studio). Chcete-li fotoaparát sejmout z dodaného dolního rychloupínacího závěsu (Lower Quick Dovetail) a vzít s sebou 15mm lehké tyče, odjistěte levý šroub s palcem, posuňte základovou desku o kousek dozadu a zvedněte ji. Tímto úkonem se na spodní straně odkryje integrovaný otvor pro holubí ocas ARRI, který lze připojit přímo k libovolným holubím ocasům 2060, bezpečnostním holubím ocasům nebo ramenním držákům.

Pro možnosti montáže kompatibilní s VCT-14 lze základovou desku Unified Baseplate připevnit ke klínovité desce Unified VCT, která poskytuje snadnou možnost protiváhy při montáži na rameno. Tu pak lze připevnit ke stativové desce Unified VCT-14, která se připevní ke stativové hlavě.

Další dolní rychloupínáky Unified lze dokoupit pro upevnění na kardany, výložníky, jeřáby atd., což umožňuje rychlé a opakovatelné přechody mezi kamerami.

** Základní deska Unified Baseplate je zpětně kompatibilní s našimi původními rychloupínacími ocasy Quick Dovetail (Standard) a Quick Dovetail (DSLR, Large) **

Obsahuje:
(2) nízkoprofilový šroub 1/4-20
(2) nízkoprofilový šroub 3/8-16

Specifications:
Hmotnost: 362,8 g (0,8 lbs)
Rozměry: 50.8 x 152,4 x 152,4 mm (2 x 6 x 6 palců)

Parametry

Parametry

Výrobce: Wooden Camera
Kategorie: Stativové destičky