Schneider Cine Lens Xenon FF-Prime 50mm, T/2,1 Canon EF

Objektiv Schneider Xenon FF 50 mm T2.1 s bajonetem Canon EF je součástí řady objektivů Xenon FF, která je speciálně navržena pro full-frame snímače bez vinětace a zajišťuje snímání obrazu v rozlišení 4K. Tyto objektivy jsou z výroby barevně sladěny, což minimalizuje barevné posuny při výměně objektivů. Mohou se pochlubit 14lamelovou clonou a vytvářejí přirozeně…

Více informací

89 602 Kč s DPH 74 051 Kč bez DPH
-+
Osobní odběr do 90 minut
Odešleme: zítra
Skladem 1 ks
Praha 1 ks
Popis produktu

Popis produktu

Objektiv Schneider Xenon FF 50 mm T2.1 s bajonetem Canon EF je součástí řady objektivů Xenon FF, která je speciálně navržena pro full-frame snímače bez vinětace a zajišťuje snímání obrazu v rozlišení 4K. Tyto objektivy jsou z výroby barevně sladěny, což minimalizuje barevné posuny při výměně objektivů. Mohou se pochlubit 14lamelovou clonou a vytvářejí přirozeně vypadající bokeh s kruhovými rozostřenými světly. Objektivy Xenon FF nabízejí bezproblémovou funkčnost díky možnosti otáčení tubusu objektivu o 300° a konzistentním polohám a velikosti ozubených koleček.

Objektiv má prostorný obvod tubusu, který poskytuje dostatečný odstup pro zaostřovací značky. Nabízí také protilehlé zaostřovací stupnice na obou stranách, které umožňují asistentovi zaostřit z obou směrů. Převody objektivu pro zaostřování a clonu navíc umožňují kompatibilitu se standardním příslušenstvím. Součástí 50mm objektivu je odnímatelná opěrka objektivu pro větší stabilitu. Objektiv lze navíc bez námahy převádět mezi dostupnými bajonety Canon EF, ARRI PL, Nikon F a Sony E, čímž se vyhnete nutnosti používat adaptéry a objektiv bezpečně připevníte k fotoaparátu.

Tyto objektivy jsou navrženy tak, aby pokryly full-frame snímače a zároveň poskytovaly vynikající rozlišení 4K pro vaše potřeby snímání obrazu. Barevné sladění z výroby zajišťuje jednotnou barevnou konzistenci všech objektivů, což vám umožní sestavit sladěnou sadu bez nutnosti hledat v různých možnostech. Jejich konzistentní fyzické vlastnosti, jako je délka, průměr a poloha ozubeného kola, usnadňují rychlou a efektivní výměnu objektivů a omezují úpravy matnic a dalšího příslušenství objektivů. Díky možnosti otáčení tubusu objektivu o 300° zajišťují tyto objektivy přesné nastavení zaostření v celém rozsahu.

Parametry

Parametry

Výrobce: Schneider Optics
Kategorie: Objektivy