Feelworld CUT6S 6-inch Touch Screen Monitor Recorder

CUT6S je první monitor vydaný společností FEELWORLD, který v sobě spojuje monitorování a nahrávání, dokáže nahrávat 1080P30 HD video s LUT přes USB2.0. Je ideální pro fotografy jednoduchých každodenních lahůdek nebo tvůrce relaxačního a zábavného obsahu sdíleného na sociálních sítích,může jim pomoci dokončit produkci a zvýšit…

Více informací

9 390 Kč s DPH 7 760 Kč bez DPH
-+
Osobní odběr: zítra od 09:00
Odešleme: zítra
Skladem 3 ks
Praha 3 ks, Bratislava 1 ks
Popis produktu

Popis produktu

CUT6S je první monitor vydaný společností FEELWORLD, který v sobě spojuje monitorování a nahrávání, dokáže nahrávat 1080P30 HD video s LUT přes USB2.0. Je ideální pro fotografy jednoduchých každodenních lahůdek nebo tvůrce relaxačního a zábavného obsahu sdíleného na sociálních sítích,může jim pomoci dokončit produkci a zvýšit efektivitu práce. 6palcová dotyková obrazovka s rozlišením Full HD, vybavená vstupem 4K HMDI, funkcí HDMI loop-out LUT, vstupem a výstupem 3G-SDI a poskytuje řadu nástrojů pro sledování a rámování s novým uspořádáním nabídky, různé číselné parametry jsou na první pohled jasné, snadnější nastavení.

CUT6S je první monitor vydaný společností FEELWORLD, který v sobě spojuje monitorování a nahrávání, dokáže nahrávat 1080P30 HD video s LUT přes USB2.0. Je ideální pro fotografy jednoduchých každodenních lahůdek nebo tvůrce relaxačního a zábavného obsahu sdíleného na sociálníchsítích,může jim pomoci dokončit produkci a zvýšit efektivitu práce. 6palcová dotyková obrazovka s rozlišením Full HD, vybavená vstupem 4K HMDI, funkcí HDMI loop-out LUT, vstupem a výstupem 3G-SDI a poskytuje řadu nástrojů pro sledování a rámování s novým uspořádáním nabídky, různé číselné parametry jsou na první pohled jasné, snadnější nastavení.

Vstup 1*HDMI, 1*SDI, Micro SD Card, DC IN 12V
Výstup 1*HDMI, 1*SDI, 1*USB 2.0, DC OUT 8,4 V, stereofonní sluchátka

* 6palcová obrazovka IPS s rozlišením Full HD 1920x1080
* Ovládání menu na dotykovém displeji, zvýšení efektivity fotografování
* Nové rozhraní uživatelského rozhraní, snadnější nastavení
* Nahrávání v reálném čase přes USB2.0 a podpora nahrávání videa s efektem LUT
* HDMI podporuje výstupní smyčku LUT
* SDI na HDMI, flexibilnější pro použití
* Plynulé přepínání signálu, plynulý a čistý obraz

Parametry

Parametry

Výrobce: Feelworld
Kategorie: Monitory na kameru

Hlavní parametry

Velikost6"
Vstupy monitoruHDMI
Vstupy monitoruSDI
Svítivost450cd/m2
Rozlišení panelu1920x1080

Ostatní parametry

Další funkceLehký
Další funkcerekordér