Blackmagic Design DeckLink Duo 2 - rozbaleno

Tento produkt už není v naší nabídce. Vyberte se prosím z alternativ níže.
NÁHRADA ZA VYPRODANÝ PRODUKT (1)

Blackmagic Design DeckLink Duo 2

  • -8 %
DeckLink Duo 2 je nová výkonná PCI Express x4 karta pro nabírání a přehrávání videa
12 790 Kč
K odeslání 4 ks
Popis produktu

Popis produktu

DeckLink Duo 2 je nová výkonná PCI Express x4 karta pro nabírání a přehrávání videa se čtyřmi nezávislými kanály. Kanály lze nezávisle přiřadit vstupům nebo výstupům a jde tedy o ideální řešení pro mediální servery, zobrazovače pro digital signage aplikace apod. Karta je urřena především vývojářům a systémovým integrátorům (SDK je součástí dodávky) a podporuje systémy Windows, Mac OS X i Linux.

Blackmagic Design DeckLink Duo 2

Nový model DeckLink Duo 2 je vybaven čtyřmi nezávislými 3G-SDI rozhraními s podporou SD i HD formátů až do rozlišení 1080p60 s vysokou snímkovou frekvencí. Každý SDI port je zcela nezávislý: může sloužit jako vstup nebo výstup libovolné podporované video normy nezávisle na jiných integrovaných SDI kanálech. Karta DeckLink Duo 2 je také schopna duplexního provozu -- může zaznamenávat i přehrávat video zároveň -- a je vybavena synchronizačním vstupem s podporou režimů black burst/tri-sync. Vývojáři a systémoví integrátoři mohou využít dodávané SDK ke konfiguraci SDI portů karty na libovolnou kombinaci vstupů a výstupů.

Karta je vybavena výkonným čtyřlinkovým PCI Express rozhraním a v počítači zabírá jediný PCI slot, což je při tvorbě kompaktních mediálních serverů velice výhodné. Hostitelskému počítači se DeckLink Duo 2 hlásí jako čtyři nezávislé SDI karty, přestože zabírá jediný PCI Express slot! Jde o ideální nabírací a přehrávací kartu pro serverové aplikace vyžadující simultánní záznam a playback videa: kartu lze používat např. v konfiguraci se čtyřmi vstupy nebo stejným počtem výstupů, s jedním vstupem a třemi výstupy, v konfiguraci dvou vstupů a dvou výstupů apod.

Blackmagic Design DeckLink Duo 2

Vaše řešení nemusí být vázané na jedinou platformu. DeckLink Duo je kompatibilní s 64bitovými operačními systémy Mac OS X, Windows nebo Linux. Součástí balení je také aplikace Media Express pro nabírání a přehrávání nekomprimovaného videa, a to na všech podporovaných platformách. Volně dostupné SDK vám usnadní vývoj vlastních aplikací a pracovních řetězců kompatibilních se všemi kartami řady Blackmagic DeckLink! Jsou podporovány formáty/kodeky AVC-Intra, AVCHD, Canon XF MPEG-2, DV-NTSC, DV-PAL, DVCPRO50, DVCPROHD, DPX, HDV, HEVC, XDCAM EX, XDCAM HD, XDCAM HD422, Apple ProRes 4444, Apple ProRes 422 HQ, Apple ProRes 422, Apple ProRes LT, Apple ProRes 422 Proxy a nekomprimované 8bitové 4:2:2, 10bitové 4:2:2 a 10bitové 4:4:4 režimy.

Blackmagic Design DeckLink Duo 2



Desktop Video 10.9.3 (5/6 2017)
Aktualizace Desktop Video 10.9.3 je určena majitelům karet DeckLink a Intensity od Blackmagic Design. Update obsahuje vylepšenou podporu proprietárních VANC dat u karet DeckLink Duo 2 a DeckLink Quad 2 a opravuje chybu instalátoru u plug-inu pro Adobe Photoshop CC 2017, která se týkala všech modelů DeckLink a Intensity. Součástí je i nová verze 3.1 aplikace Disk Speed Test s vylepšenou podporou rychlých disků a s dalšími optimalizacemi.


Aktualizace Desktop Video 11.5.1 (5/2020)

  • Opraveno občasné prohození zaznamenaných audio kanálů
  • Přidána podpora pro transparentní přenos VANC dat při interním klíčování
  • Opraven chybný výstup VANC dat při aktivní funkci pro konverzi obrazových formátů

 

 

Parametry

Parametry

Výrobce: Blackmagic Design
Kategorie: Střihové karty interní

Hlavní parametry

Maximální rozlišeníHD
PřipojeníPCI Express 2.0 x4

Ostatní parametry

OstatníVíce vstupů
PŘÍSLUŠENSTVÍ (1)

PŘÍSLUŠENSTVÍ (1)

Blackmagic Design DeckLink Duo 2

  • -8 %
DeckLink Duo 2 je nová výkonná PCI Express x4 karta pro nabírání a přehrávání videa
12 790 Kč
K odeslání 4 ks