SHAPE 8000 V-LOCK QUICK RELEASE BASEPLATE

Základní deska SHAPE BP0008 V-Lock Quick Release Baseplate je dlouhoformátová základní deska pro větší kamery, jako jsou Alexa, F5, C300 a vysílací kamery. Lze ji použít k upevnění na rameno, na stativ a k upevnění na stativové adaptéry V-lock. Měla by se používat s kamerami s externími hledáčky. Základní deska obsahuje odnímatelnou ramenní podložku a je vybavena…

Více informací

24 117 Kč s DPH 19 931 Kč bez DPH
-+
Osobní odběr: zítra od 09:00
Odešleme: zítra
Skladem 1 ks
Praha 1 ks
Popis produktu

Popis produktu

Základní deska SHAPE BP0008 V-Lock Quick Release Baseplate je dlouhoformátová základní deska pro větší kamery, jako jsou Alexa, F5, C300 a vysílací kamery. Lze ji použít k upevnění na rameno, na stativ a k upevnění na stativové adaptéry V-lock. Měla by se používat s kamerami s externími hledáčky. Základní deska obsahuje odnímatelnou ramenní podložku a je vybavena rozetovými adaptéry pro standardní rukojeti ARRI. Má závity 1/4″-20 a 3/8″-16 pro upevnění na stativ a V-lock delta adaptér pro upevnění stativové destičky SHAPE VCT (VCTSH) nebo jakékoli stativové destičky VCT-14.

Ramenní podložka se upevňuje pomocí dotykových uzávěrů. Závity pro upevnění na stativ se nacházejí pod ramenní podložkou. Součástí dodávky jsou dva páry 8" a 4" 15mm tyčí pro přední a zadní část. Pro připevnění matte-boxu a dalšího příslušenství lze adaptér tyče vertikálně nastavit, pokud odstraníte šroub, který jej drží na místě. Tato základní deska podporuje také volitelné adaptéry SHAPE 15 mm Studio a 19 mm Studio, které nahrazují dodané adaptéry. Základní deska je vybavena třemi otvory pro upevnění fotoaparátu, které podporují šrouby 1/4″-20 a 3/8″-16. Drážky mimo střed umožňují namontovat kameru posunutou, pokud použijete adaptér Studio 15 mm. Za třemi sloty je rozmístěno více montážních závitů 1/4″-20 a 3/8″-16 pro upevnění kloubových ramen a dalšího příslušenství. Součástí balení jsou dva šrouby 1/4″-20 a dva šrouby 3/8″-16 pro upevnění fotoaparátu.

Parametry

Parametry

Výrobce: SHAPE
Kategorie: Stativové destičky