Blackmagic Design DeckLink Quad HDMI Recorder - rozbaleno

Tento produkt už není v naší nabídce. Vyberte se prosím z alternativ níže.
Popis produktu

Popis produktu

PCIe 3.0 x8 karta DeckLink Quad HDMI Recorder disponuje čtyřmi nezávislými HDMI 2.0b vstupy pro simultánní nabírání libovolné kombinace SD, HD, Ultra HD, 4K DCI a počítačových formátů. Ideální karta pro ingest nabírací systémy, vývojáře nebo softwarové režie jako například vMix.

Blackmagic Design DeckLink Quad HDMI Recorder

DeckLink Quad HDMI Recorder je výkonná PCIe 3.0 x8 karta podporující přenosové rychlosti až 32 Gb/s. Díky čtyřem nezávislým vstupům typu HDMI 2.0b je schopna nabírat čtyři různé zdroje videa rychlostí až 60 snímků za vteřinu. Po instalaci do volného PCIe slotu registruje systém čtyři nezávislé záznamové karty, které lze nezávisle obsluhovat např. pomocí bezplatné vývojářské sady Blackmagic Desktop Video SDK pro macOS, Windows a Linux. Aplikace mohou simultánně zaznamenávat různé formáty videa, což je ideální např. pro živý streaming videa, režijní aplikace, odbavovací servery apod.

Uživatelé mohou nezávisle kombinovat různé aplikace, např. vMix, Wirecast a OBS pro vícekanálový záznam a streaming videa. Např. uživatelé programu vMix mohou simultánně zaznamenávat výstupy ze dvou kamer, z počítače a z herní konzole, a odbavovat je v reálném čase vč. živého streamování. Navíc zabírá karta DeckLink Quad HDMI Recorder jediný slot a je tedy ideální pro použití i v kompaktních serverech, jaké se používají např. v režiích, přenosových vozech nebo datových centrech.

HDMI 2.0b vstupy modelu DeckLink Quad HDMI Recorder podporují 8 nebo 10bitové YUV a 10 nebo 12bitové RGB video až do rozlišení 4K DCI 30p nebo 8bitové RGB video až do rozlišení 4K DCI 60p. Podporují rovněž výstupy z počítačů a herních konzolí v 8bitovém RGB formátu a rozlišení až 2560 x 1600! Díky tomu lze snadno zaznamenávat výstupy z široké plejády zdrojů vč. kamer, počítačů apod., simultánně.


Aktualizace Desktop Video 11.5.1 (5/2020)

  • Zvýšena kompatibilita s PlayStation 4 Pro a DSLR přístroji značky Canon
  • Opravena občas se vyskytující chyba způsobující inaktivaci některých vstupů po startu zařízení
  • Zvýšena podpora DVI video režimů
  • Opraveno občasné prohození zaznamenaných audio kanálů

 

Parametry

Parametry

Výrobce: Blackmagic Design
Kategorie: Střihové karty interní

Hlavní parametry

Maximální rozlišení4K
Maximální rozlišeníHD
VstupyHDMI 4K
VstupyHDMI
PřipojeníPCI Express 3.0 x8

Ostatní parametry

OstatníVíce vstupů
PŘÍSLUŠENSTVÍ (1)

PŘÍSLUŠENSTVÍ (1)

Blackmagic Design DeckLink Quad HDMI Recorder

  • -8 %
  • 4K rozlišení
PCIe 3.0 x8 karta DeckLink Quad HDMI Recorder disponuje čtyřmi nezávislými HDMI 2.0b
13 890 Kč
Skladem > 5 ks